Saltele Ortopedice la pret de vara!

Saltele Ortopedice

Mobila Eco, propune Saltele Ortopedice SALTECO pentru dormitoare, saltele produse în Republica Moldova, prin tehnologia de arcuri combinatie cu poliuritan. Saltelele se produc de patru tipuri, de patru inaltimi diferite.

Saltelele de tip serie ”SALTECO”, se produc de diferite dimensiuni, standard insa pentru cazuri speciale, putem produce saltele personalizate, dupa marimea dormitoarului dumneavoastra.

Ce tipuri de saltele SALTECO propune compania noastră?

  • Saltele SALTECO cu arcuri BONELL cu înălțimi de la 13-26 cm.Husa este detașabilă și este confecționată cu 2 butoni de aerisire și fermuar ZIP. Arcurile sunt izolate de husă cu o fășie de 3cm de spumă de poliuretan cu densitate de 28 kg/m.c. Înălțimea arcurilor pentru saltelele SALTECO sunt de 14 cm, și sunt oxidate. Numărul de arcuri la sistemul BONELL de la salteco este de 126 per m.p.
  • Saltele SALTECO cu sistemul POCKET, cere conține arcuri individuale înpachetate în husă separată și lipite între ele. Numărul total de arcuri la sitemul pocket este de 260 de arcuri per m.p.
  • Saltele SALTECO cu Memory Foam, este tipul de saltea care oferă un confort la atingere și este recomandată persoanelor ce iubesc saltelele mai puțin dure. Ele sunt confecționate la bază fie din spumă de poliuretan de 28 kg/m.c., fie din arcuri bonell.

Pentru alte detalii referitor la saltelele ortopedice, informatii despre livrarea de saltele in Chișinău si intreaga republică, garanție oferită pentru saltelele noastre, nu ezitați să ne contactați!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.