Saltele Ortopedice la pret de vara!

AFLĂ CUM SĂ ALEGI SALTEAUA PENTRU DORMITORUL TĂU

Rate this item
(1 Vote)

Salteaua este un element principal în asigurarea unui somn de calitate, relaxant și sănătos. O saltea trebuie aleasă în dependență de propriile nevoi și preferințe. O saltea bună nu trebuie să fie nici prea fermă nici prea moale, ci suficient de fermă și adaptabilă sub corpul nostru, începînd chiar de la structura elastică a acesteia.

De-asemenea și matlaseul husei saltelei este extrem de important, acesta răspunde de senzația de moliciune și confort atunci cînd te întinzi pe saltea.

În ceea ce privește igiena toate materialele care sunt folosite pentru fabricarea saltelei trebuie să permită eliminarea transpirației și o ventilare corectă.

De-asemenea atunci cînd alegi o saltea ai grijă la dimensiuni, îți recomandăm ca lungimea saltelei să aibă cu 15-20 cm mai mult decît înălțimea ta, iar lățimea saltelei trebuie să fie de minim 80 cm pentru o persoană și minim 160 cm pentru 2 persoane.

În ceea ce privește greutatea pentru persoane cu greutate de pînă la 90kg orice tehnologie de saltea este acceptabilă. Pentru persoanele care depășesc aceasta greutate recomandarea noastră este să folosească o saltea cu rezistență sporită.

Ai nevoie de o saltea? MobilăEco propune saltele de calitate la prețuri rezonabile.

Read 1847 times