Saltele Ortopedice la pret de vara!

TENDINȚE DORMITOR 2018 - STILURI ȘI MOBILIER

Rate this item
(0 votes)

dormitor stil si mobilier

Așa cum știm deja, dormitorul trebuie să fie locul unde fiecare din noi are parte de o relaxare. Acesta reprezintă un spațiu de odihnă, de aceea felul în care îți amenajezi dormitorul, stil adoptat și mobilierul utilizat trebuie să fie alese după propriile dorințe.

La fel, dormitorul trebuie amenajat cu grijă și stil, astfel poți să ai parte nu doar de confort, dar și să fii mereu într-un pas cu moda. Iată de ce astăzi îți vom prezenta câteva stiluri pentru dormitor ce sunt în trend în 2018 și piesele de mobilier ce le poți încadra.

Dormitor în stil romantic

Pentru un dormitor în stil romantic utilizează culori pastelate, de in, etc. și mobilier shabby chic. La fel, nu uita de fotolii, cufere și oglinzi ce vor mări vizual spațiul, acestea se încadrează perfect în acest interior.

Dormitor stil romantic

Dormitor în stil scandinav

Pentu acest stil folosește mobilierul alb, iar cel mai perfect ar fi asortarea acestuia cu un parchet din lemn în nuanțe deschise. În acest mod vei putea obține un spațiu mai natural, elegant și deosebit.

Dormitor stil scandinav

Dormitor în stil zen

Stilul zen înseamnă un spațiu ce nu este încărcat. Deci, dacă îți dorești un astfel de stil pentru dormitorul tău, uită de dulapurile imense din apropierea patului sau de bibliotecile ce ocupă o mare parte a încăperii, dr și de birourile încadrate în dormitor. Un sormitor în stil zen trebuie să fie cât mai minimalist. Optează pentru un pat alb sau bej, o noptieră în nuanțe mai închise și o veioză. La fel, ar fi de preferat achiziționarea mobilierului din lemn brut.

Dormitor stil zen

Dormitor în stil eclectic

Stilul eclectic probabil este unul dintre cele mai preferate, cât și unul din stilurile mai greu de adoptat. Acesta este caracterizat de combinarea mai multor stiluri ce împreună creează un interior deosebit, diferit și plin de personalitate.

Dormitor stil eclectic

Read 2336 times