Saltele Ortopedice la pret de vara!

MOBILIER 2018 - CULORI ȘI MODELE

Rate this item
(0 votes)

mobilier 2018

Probabil mulți dintre noi își doresc să fie mereu în pas cu moda. De aceea, pentru a te ține la curent, îți prezentăm tendințele din anul 2018. Acestea se bazează pe culori și modele ce reflectă în totalitate personalitatea. De asemenea, în trend sunt imprimeurile ce redau o stare de optimism, cum ar fi modele naturale și culori cu personalitate și iată care sunt acestea.

Modele

Din tipurile de modele ce sunt în trend în 2018 se numără: imprimeurile manuale, literele scrise de mână saucaractere străvechi, cuvinte, mesaje, acronime,etc. La fel, o tendință este și îndeplinirea dorinței de personalizare a accesoriilor și mobilierului

mobilier 2018 modele

Culori

Combinațiile cromatice puternice și îndrăznețe ce bucură ochii și desfată cu detalii este o nouă preferință pentru culorile mobilierului din acest an. De asemenea, culorile din 2018 pot fi și culori metalice, nuanțe strălucitoare și intense, cât și culori vibrante ce sunt într-un ritm cu viața de azi.

mobilier 2018 culori

Alte trenduri sunt și pattern-urile marine ce au figuri inspirate de forma solzilor de pește, combinații dintre culorile albastru deschis și verde azuriu, forme geometrice cum ar fi cele hexagonale, triunghiulare, cubice, etc.

mobilier culori 2018

Read 2709 times