Saltele Ortopedice la pret de vara!

Top greseli in cumpararea mobilei

Rate this item
(1 Vote)

Cumpararea unui dormitor, a unui dulap pentru sufragerie, a unei bucătării  trebuie făcută cu mare atenţie. Deseori  foarte multe persoane  fac greşeli atunci cînd cumpără mobilier sau îl fac la comandă. Iată care sunt ele:

-    Lipsa de pregătire şi informare.  Oamenii deseori cumpără fără a vedea  ce este mai bun pentru  ei, ce tip de mobilier, ce dimensiuni, ce culori s-ar potrivi cu întregul  interior al casei. Apelaţi la un designer care vă va sfătui în ceea ce priveşte mobilierul şi culorile acestuia potrivite pentru dvs, acesta vă va face  un proiect în care veţi vedea cum va arăta viitoarea cameră cu mobilierul ales în ea.

-    Ignorarea mărimii.   De obicei magazinele cu mobilier în serie îţi pot amăgi privirile,  astfel poţi cumpăra piese de mobilier prea mari sau prea mici. Optează pentru mobilier la comandă care va fi exact  potrivit spaţiului din camera ta.

-    Dacă totusi alegi sa cumperi o mobilă deja gata, nu uita să măsori şi ascensorul şi uşa de la intrare în casă. Foarte mulţi se ciocnesc cu problema că mobilierul cumpărat nu încape pe uşă.

De-asemenea o variantă optimală ar fi mobilierul executat la comandă, firma producătoare de obicei asigură transport şi montarea mobilei la faţa locului.

Read 1089 times