Saltele Ortopedice la pret de vara!

Un dormitor comod, un somn linistit si sanatos

Rate this item
(2 votes)

Vrei un dormitor comod? Afla care sunt secretele unui dormitor relaxant special pentru tine. In primul rind comoditatea unui dormitor depinde de mobila. La dorinta puteti opta pentru mobila la comanda pentru dormitor, care in total sa va caracterizeze si sa va fie pe plac. Astfel veti avea posibilitatea sa alegeti materialul, culorile si modelul dorit.

De obicei mobilierul caracteristic unui dormitor care sa va indestuleze necesitatile este reprezentat de: pat, doua noptiere, o comoda cu oglinda si un dulap fie clasic sau fie dulap cu usi-glisante.
In al doilea rind salteaua patului mult conteaza, fiindca va petreceti  foarte mult timp dormind circa 30 % din viata.  O saltea potrivita poate fi o saltea ortopedica, o saltea memory care sa va asigure un somn sanatos.

Un pat cu structura de baza nu din tevi metalice este mai confortabila.  Daca salteaua va sta perfect plana, rigida va va ajuta nu doar somnul ci si coloana vertebrala.


Iluminatul si accesul la intrerupator la fel trebuie sa fie comod si accesibil pentru dvs. este foarte bina ca intrerupatoarele de iluminat sa fie pozitionate linga pat, ca sa deconectati sau sa conectati lumina direct din pat.

Doriti un dormitor confortabil te asteptam la noi!

Read 1470 times